Az Air Liquide folytatja otthoni egészségügyi üzletágának fejlesztését Európában a Betamed S.A. egy jelentős lengyelországi otthoni egészségügyi szolgáltató felvásárlásával.

A Betamed a súlyos betegségben szenvedő betegek otthoni vagy a sziléziai Chorzówban található speciális klinikán történő ellátására specializálódott. Ez a felvásárlás lehetővé teszi a csoport számára, hogy megerősítse jelenlétét Lengyelországban és bővítse a krónikus betegségek összetett formáiban szenvedő betegek támogatására irányuló szolgáltatási körét.

Az Air Liquide részvényárfolyama 0,6%-ot korrigált ezen a héten. Az Air Liquide az ipari és egészségügyi gázok, technológiák és szolgáltatások terén világelső, 78 országban van jelen mintegy 64.500 alkalmazottal és több mint 3,8 millió ügyfelet és beteget szolgál ki. Az oxigén, a nitrogén és a hidrogén az élet, az anyag és az energia számára nélkülözhetetlen kis molekulák.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!