A Dentsply Sirona közölte, hogy ebben az évben elkezdené az implantológiai üzletágának átfogó átalakítását.

Három jellegzetes munkafolyamatot tartalmazna azért, hogy a fogászati szakemberek számára teljesen új módját nyújtsa az implantológia gyakorlásának, a foglenyomat levételtől egészen a koronaépítésig. Olyan megoldásokat vezetne be, amelyek hatékonyság, pontosság, esztétika, hosszú élettartam és egyszerűség tekintetében felülmúlják az elvárásokat. A Dentsply Sirona Implants emellett bemutatja a DS PrimeTaper-t, egy kúpos kialakítású, önmetsző implantátumot, amely egyedülálló dupla menettel biztonságosan és egyszerűen behelyezhető, és hosszú távú csontstabilitást tesz lehetővé.

A Dentsply Internatoinal, vagyis a Sirona anyavállalatának részvényárfolyama ezen a héten 1,76%-ot korrekciózott. A Dentsply Sirona a világ legnagyobb professzionális fogászati termékek és technológiák gyártója, amely több mint egy évszázados innovációval és szolgáltatással szolgál a fogászati ipar és a betegek számára világszerte.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!