Az Abbott Laboratories a héten jelentette be, hogy az iskolák, egyetemek, gyógyszertárak és munkahelyek számára elérhetővé teszi BinaxNOW Covid-19 gyorsantigén-tesztjét.

A vállalat, amely október óta hetente teszteli az amerikai lakosságot, megosztja tesztelési tervét az ügyfelekkel is, akik érdeklődnek a modell megismerése iránt. A járvány fejlődésével a gyorstesztelés iránti igény csak nőtt. A vakcinák terjesztése az Egyesült Államokban lassú volt. A vírus terjedésének megakadályozása érdekében folytatott küzdelem várhatóan fokozódik, mivel a betegség új fertőző változatai felbukkantak az USA-ban is.

A vállalat részvényei ezen a héten 1,49%-ot emelkedtek. Bár az Abbott Laboratories 1,3%-os osztalékhozama nem a legmagasabb, hosszú fizetési múltja viszont meggyőző. A befektetők erősséget remélnek az Abbott Laboratories-től, ahogy egyre jobban közelít a negyedéves számok publikálásához. A társaság várhatóan 1,36 dolláros EPS-t fog jelenteni, ami 43,16% -os növekedést jelent az előző negyedévhez képest. A Zacks elemzői szerint 9,91 milliárd dolláros negyedéves bevételre van szükség, ami 19,18%-kal magasabb az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!