Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Abbott Laboratories tesztje veszélyes lehet?

By április 28, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A laboratóriumi munkatársak szerint aggodalmak merülnek fel az Abbott Laboratories gyors koronavírus-tesztjének biztonságával kapcsolatban, amelyet Donald Trump elnök többször dicsért.

Trump és a szövetségi egészségügyi tisztviselők elősegítették az Abbott-teszt elérhetőségét a betegek számára, mely immáron akár otthon, akár az egészségügyi központokban is elvégezhető. Az orvosok és szakértők azonban úgy vélik, hogy súlyos veszély áll fenn a tesztben, mert a teszt elvégzése során a potenciálisan fertőzött személy mintáját egy nyílt tartályban kell elhelyezni, ezzel növelve a fertőző vírus levegőbe történő kibocsátásának esélyét. Az Egészségügyi Szervezet bejelentette, hogy több tízezer Abbott tesztet vásárolt az állami laboratóriumok és orvosok számára, megjegyezte, hogy „csak kesztyűre és arcmaszkra van szükség” az alkalmazásához, félre tájékoztatva ezáltal a használókat.

Az Abbot Laboratories amerikai vállalat részvényei 2,82%-ot estek. Az Abbott világszinten leányvállalatok és viszonteladók segítségével értékesíti termékeit és jelen van mind a gyógyszeripar és mind a kutatás területén. A cég kapitalizációs tőkéje meghaladja a 199 milliárd eurót.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!