Az elmúlt hónapokban a befektetők az Adobe megvásárlását szorgalmazták, miközben az értékelési beállítások nem működtek. A technikai grafikonok következtetése szerint napokon vagy heteken belül kialakulhat egy csúcs. Az Adobe Inc. a 16. helyen áll a 30 legnépszerűbb részvényt tartalmazó listán a fedezeti alapok körében. Az Adobe Inc. 2021 első negyedévének végén 107 fedezeti alap portfóliójában szerepelt, míg 2020 negyedik negyedévében 114 alap portfóliójában.

Az Adobe System 18,20%-os hozamot ért el az elmúlt 3 hónapban. A világ egyik legnagyobb és legdiverzifikáltabb szoftvercége, a San Jose-i székhelyű Adobe Inc. három szegmensen keresztül működik: Digital Media, Digital Experience és Publishing. A folyamatban lévő gyors, globális, digitalizáció miatt a szoftvermegoldások iránti kereslet egyre nagyobb, tekintettel arra, hogy egyre több iparágban, többek között a kiskereskedelemben, a gyártásban, a technológiában és az egészségügyben használják őket.

Az Adobe részvényárfolyama ezen a héten 1,43%-ot korrigált. Az Adobe vállalat üzleti növekedése, több mint 15% volt. Mivel egyre több vállalat alkalmazza a digitális stratégiát, ezért az Adobe-nak az erős keresletből kell profitálnia. Ezt szem előtt tartva a vezetőség a vállalat piaci lehetőségét 147 milliárd dollárra becsüli 2023-ra, így az Adobe számára bőven marad hely az üzleti növekedéshez. Ezért tűnik okos vételnek ez a technológiai vállalat.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!