Kopernikus részvénykosár

A Waste Management akvizíciója lassan halad

By 2020.06.29. október 1st, 2020 No Comments
A Waste Management Inc. és az Advanced Disposit Services bejelentette, hogy módosították annak a végleges megállapodásnak a feltételeit, amely szerint a Waste Management leányvállalata megszerzi az Advanced Disposit összes fennálló részvényét, részvényenként 30,30 dollár készpénzben.

Az előzetes felmérések alapján a vállalkozás teljes értékét a tranzakció így 4,6 milliárd dollárra teszi ki, viszont csak abban az esetben, ha hozzávesszük az Advanced Disposed 1,8 milliárd dollárnyi nettó adósságát. „A Waste Management csoporttal, a GFL Environment-tal és az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumával folytatunk vizsgálatokat a szabályozási engedély megszerzése és az ügylet befejezése érdekében”–nyilatkozta az Advanced Disposit Services szóvivője.

A Waste Management részvényei ezen a héten 2,15%-ot korrigáltak. A cég kapitalizációs tőkéje eléri már a 39 milliárd eurót. A cég részvényei már csak azért lehetnek erősek, mert a cég eltökélte, hogy San Francisco része lesz a „Zero hulladék 2020-ig” célkitűzésének. Ezzel előírta a városban mindenki számára, hogy az újrahasznosítható és komposztálható anyagokat tartsa távol a hulladéklerakóktól.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!