Kopernikus részvénykosár

A Nike ismét vezetheti a kereskedelem szegmensét

By szeptember 22, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
A Nike részvényei csaknem 18%-ot emelkedtek 2020-ban és a jövő héten esedékes fiskális első negyedéves eredményjelentésében is új csúcsokat várnak a szakértők.

Erinn Murphy elemző megismételte a Nike részvények besorolását és ár célját 130 dollárra emelte 112 dollárról. A szakértő már korábban beszámolt vízióiról a céggel kapcsolatban, és az egy részvényre jutó nyereség értékét 40 centre emelte 20 centről. Szerinte Kína visszatér a kétszámjegyű növekedéshez ebben az időszakban, és az észak-amerikai eladások nem biztos, hogy annyira csökkennek, mint amennyitől féltek korábban.

A Nike részvényei ezen a héten 2,83%-ot korrigáltak. A Nike a pandémiát megelőző bevételi szint elérését reméli, ezért is egyre több online felületen jelenik meg hirdetése és egyre több online boltot üzemeltet. Az előzetes becslések szerint a teljes bevétel 44%-kal, 7,0 milliárd dollárra nőtt az előző, májusban véget ért negyedévhez képest.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!