A SoftBank az egyik legnagyobb holdingvállalat a mesterséges intelligencia és az adat tárolás területén.

Hálózati hatása tagadhatatlan, tekintettel az adatok, a számítástechnika és a kommunikáció területén végzett befektetések hosszú távú hírnevére és tudására. A jelenlegi részvény a befektetőknek növekedést és értéket egyaránt kínál. A SoftBank vezetői 1,2 milliárd dolláros potenciális kollektív nyereséget tudnak az elmúlt hónap miatt elkönyvelni. A SofBank Cayman 2 nevű befektetési alapja 38 millió részvényt adott el január 7-én, átlagosan 53,46 dolláros áron derült ki az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdei Bizottságának beadványából. A SoftBank a beadvány szerint még mindig körülbelül 184,2 millió részvényt birtokol, jelenlegi áron körülbelül 10 milliárd dollár értékben.

A Softbank részvényárfolyama ezen a héten 1,00%-ot korrigált. A SoftBank részvényei hosszútávra ajánlottak, hiszen a cég újra és újra támogatja a startup cégeket és folyamatosan fejleszti alapjait.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!