A Softbank a videó játékipar legnagyobbjaival dolgozik együtt

Az Oasys videó játékfejlesztő vállalat bejelentette, hogy a Softbank hivatalos validátorként csatlakozott a blokklánchoz. A cég úgy tervezi, hogy a jövőben a videójátékipar egyik leginnovatívabb alakjaként fog szerepelni a piacon, és ehhez szükséges az olyan kiemelkedő vállalatok támogatása, mint a Softbank. A Softbank ezek után olyan cégekkel lesz kapcsolatban, mint a híres Bandai Namco Research, a SEGA, a Square Enix vagy a Netmarble. Tekintve a videójátékipar hatalmas sikerét, a szakértők úgy vélik, hogy a Softbank számára igen előnyös lesz a partneri kapcsolat. 

A Softbank Group részvényárfolyama ezen a héten 4,02%-ot korrigált. Az Arm China chiptechnológiai vállalat tavaly 90%-os profitcsökkenést szenvedett el annak ellenére, hogy a bevétel több mint 30%-kal nőtt a SoftBank Group Corp által kinevezett menedzsment átvételének első évében, derült ki a Reuters által áttekintett pénzügyi dokumentumból. Masayoshi Son, a SoftBank szókimondó alapítója és a Vision Fund ötletgazdája májusban azt mondta, hogy a vállalat „védelmi” üzemmódba kapcsol, és „konzervatívabb” lesz a befektetések ütemét illetően.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá