A Siemens Connect Box befutott a piacra

A Siemens Smart Infrastructure elindította a Connect Box-ot, egy nyílt és könnyen használható IoT-megoldást, amelyet kis és közepes méretű épületek kezelésére terveztek. A Siemens Xcelerator portfólió legújabb tagja, a Connect Box egy felhasználóbarát megközelítés az épületek teljesítményének nyomon követésére, amely akár 30 százalékkal optimalizálhatja az energiahatékonyságot, és jelentősen javíthatja a beltéri levegő minőségét. A termék kis és közepes méretű épületekre, például iskolákra, kiskereskedelmi üzletekre, lakásokra vagy kis irodákra van optimalizálva. 

A Siemens részvényárfolyama ezen a héten 0,29%-ot emelkedett. A Siemens hárommilliárd eurós szerződést írt alá tehervonatok szállítására és szervizelésére Indiában. A Siemens 1200 elektromos mozdonyt szállít, és 35 évig szervizeli is azokat a megállapodás értelmében, ami a valaha volt legnagyobb megállapodás Indiában. A társaság által tervezett 9000 lóerős, 120 km/óra végsebességű szerelvényeket a Gujarat államban található Indian Railways Factoryban szerelik össze a következő 11 évben, a szállítások pedig 24 hónapon belül kezdődnek.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá