Egyedi részvények

Fuchs Petrolub SE részvénye a hónap nyertese

By október 20, 2020 No Comments
Egy hónap alatt a Fuchs Petrolub részvényei 9,40%-ot emelkedtek, ami kiemelkedő a vállalat eddigi életében.

A Morgan Stanley elemzői szerint a cég részvényei vásárlásra ajánlottak, hiszen apránként a Fuchs Petrolub részvényei haladnak felfelé. A Morgan Stanley mellett a Commerzbank is figyelemmel kíséri a német céget. A Commerzbank szakértői arra számítanak, hogy 2021-ben kilenc százalékkal nőnek az eladások a vállalatnál. A Fuchs Petrolub olyan befektetési lehetőséget kínál, amire eddig nem volt példa. A teljes német piachoz képest a vállalat részvényei jól teljesítenek. A német vállalat tevékenységét a standard termékek gyártására és a különféle kenőanyagok, illetve olajfinomítási piaci rések speciális megoldásainak fejlesztésére összpontosítja. A termékkínálat magában foglalja az autósok és motorosok, az áruszállítás, az utasforgalom, az acélipar, a bányászat, a jármű- és gépipar, valamint az építőipar és a mezőgazdasági szektor kenőanyagait. Az UBS nagy svájci bank a most megjelent negyedéves adatok szerint a cég minősítését „semlegesnek” minősítette, 41 eurós irányárral.

A vállalat részvényei a héten 2,05%-ot emelkedtek, ismét magas árfolyamon zárt a cég. A Fuchs Petrolub könyveiben nemrégiben 228 millió euró éves többlet volt. A csoport árukat és szolgáltatásokat értékesített 2,57 milliárd euró értékben. A Fuchs Petrolub vásárlása már csak azért jó lehetőség, mert több elemző szerint az év egésze valószínűleg nem lesz olyan gyenge, mint attól féltek és az alacsony árak most részvényvásárlásra adnak lehetőséget.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!