A Netflix erősen fejezheti be az évet az átlagosnál erősebb kínálatból ítélve, amely idén novemberben került műsorra.

A kötelező látnivalók közé tartozik egy western film (Heten az emberkereskedők markában), amely a revizionizmusra törekszik, amely egy megrázó, de mégis magával ragadó pillantást vet a rabszolgamunka új formájára, amely São Paolo utcáin és roncstelepein tombol. Majd ugyanilyen jó filmnek tűnik a Passing és A télapó visszatér c. film. A Netflix eleinte egy készpénzveszteséget okozó vállalkozásnak tűnt más cégek szemében, amely drága műsorokat és filmeket gyárt, hogy így vonzza a streaming előfizetőket. De mára elmondható Reed Hastings streaming-vezérnek már nincs szüksége adósságfelvételre, sőt, az év elején részvény-visszavásárlásba kezdett.

A Netflix részvényárfolyama ezen a héten 1,94%-ot korrigált. A streaming szórakoztatás úttörőjének számító vállalkozásnak ma már 213,6 millió előfieztője van világszerte. A Netflix még a jövőbeni lassulással számolva is ésszerűen megduplázhatja árbevételét a következő öt évben, és 2026-ra megközelítheti a 60 milliárd dollárt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!