Kopernikus részvénykosár

A 3M Company is a környezet védelmébe fektet

By 2020.02.24. július 3rd, 2020 No Comments
A 3M Company és a Wolverine World Wide megállapodtak abban, hogy közös projektbe kezdenek a Michigan Plainfield és Algoma településeiben tett környezeti károk elhárítása érdekében.

Ez a megállapodás a két társaság közötti jogi igényeket oldja meg és csak a Wolverine és a 3M Company közötti perekre vonatkozik. „A környezetvédelem alapvető szerepet játszik a 3M életében és elkötelezettek vagyunk a zöldebb megoldások fejlesztésében, amelyeket megalapozott tudományos vizsgálatok, felelősségvállalás és átláthatóság jellemez majd”-nyilatkozta John Banovetz, az innovációs és irányítási vezető alelnök.

„Ez a megállapodás támogatni fogja a Wolverine Michigan állammal folytatott munkáját a korábban bejelentett és folyamatos nyomozási és kármentesítési tevékenységek elvégzésében, amelyek javítják a vízinfrastruktúrát és a kezelést Michigan nyugati részén található egyes közösségekben.” A megállapodás feltételei szerint a 3M Company rögzített, 55 millió dolláros pénzügyi hozzájárulást fog nyújtani a Wolverine múltbeli és folyamatban lévő erőfeszítéseinek támogatására.

A 3M Company részvényárfolyama ezen a héten 1,26%-ot, míg az elmúlt egy hónap alatt 10,83%-ot esett. A 3M Company részvényeket a Goldman Sachs tartásra és eladásra javasolja rövid és középtávon.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá