Kopernikus részvénykosár

A McDonald’s már felkészült

By 2020.08.17. október 1st, 2020 No Comments

A gyorséttermi vállalkozásoknak jelentős változtatásokat kellett hozniuk a koronavírus járvány alatt. Most, hogy több helyszínen ismét riasztást adtak ki egy lehetséges újabb hullámra, ismét megkezdődött a tervezés. A McDonald’s az utóbbi hónapokban teljesen megváltoztatta éttermeinek működését, főként higiéniai szempontokból. A napokban a McDonald’s szóvivője, Simon Kenny szerint az aucklandi üzletek már a hetekben vissza fognak térni a McDrive-ra és az ételkiszállításra.

A McDonald’s vállalat részvényei szombat reggelig 1,19%-ot emelkedtek. A McDonald’s vállalat az online rendeléssel és házhozszállítással, illetve a gyorséttermi hálózat megújításával a jövő üzlete maradhat. A vállalat a koronavírus időszakában is képes volt újítani és átalakítani a belső és külső költségeit. Az étlapját rendszeresen alakítja a megváltozott fogyasztási szokásokhoz, trendekhez, illetve országok szokásaihoz is kreál szendvicseket, egyéb termékeket.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!