A Colgate-Palmolive partnerségbe lépett a Nourished-el, egy étrend-kiegészítőkre szakosodott céggel, hogy megalkossa a Nutristacks-t, egy vitamin-kiegészítőszolgáltatást.

A Nourished-nél meg kell említeni, hogy a cég 3D technológia segítségével készíti el termékeit. Egyelőre csak az Egyesült Királyságban vásárolható meg a Nutristacks, mely a táplálék-kiegészítők piacán egyedülállónak tűnő formában jelenik meg. Látható rétegei vannak az egyes vitaminanyagokból, amelyeket 3D nyomtató pakol össze egyetlen vegán, cukormentes gumicukorra.

A Colgate-Palmolive részvényárfolyama 0,86%-ot emelkedett. A Colgate-Palmolive (India) Limited a krikettjátékos R. Ashwint hívta segítségül, hogy az Egészség Világnapján a cukorbetegek számára készült szájápolási termékével kapcsolatos tudatosságot népszerűsítse. A vállalat egy kutatásra hivatkozva elmondta, hogy a cukorbetegek háromszor nagyobb valószínűséggel kapnak ínygyulladást, mint a nem cukorbetegek, ezért a vállalat egy cukorbetegeknek szánt fogkrémet dobott piacra.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!