GLOBAL HIGH YIELD BONDS

A Jaguár Land Rover negyedéves jelentése

By július 13, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Jaguár Land Rover luxusautó-gyártó-központja Wolverhamptonban található, több, mint 1000 embert foglalkoztat-a napokban adott jelentett számairól.

A jelentésből kiderült, hogy 72.067 járművet adott el az utóbbi három hónap során, amely magában foglalta az Egyesült Királyságban működő üzemeinek áprilisi és májusi ideiglenes bezárást. A világszerte zajló leállások hozzájárultak az értékesítés visszaeséséhez. Az árbevétel ugyan havonta javul és júniusában elért árbevétel már csak 24,9% -kal volt alacsonyabb az egy évvel korábbihoz képest. A jelentésből kiderült, hogy az új modellek között szerepel már a Land Rover Defender. A Jaguár Land Rover szerint az ügyfelek reakciója rendkívül pozitív volt és mivel a kiskereskedők visszatértek az online vonalra, a 4X4 iránti érdeklődés növekedett, így a múlt hónapban 1970 darabot sikeresen tudtak értékesíteni 4X4-ből.

A Jaguár Land Rover-nél június végéig 183.936 darab autót adtak el, ami 36%-kal kevesebb, mint az előző év azonos időszaka. A pénzügyi év első negyedévében 55.280 db Land Land Rover-t adtak el, ami 37,9%-kal kevesebb, mint az előző azonos időszaka, és 18.787 Jaguart értékesítettek, ami 52,5% -kal kevesebb. mint az előző időszakban. A Jaguár Land Rover kijelentette, hogy világszerte kiskereskedőinek több mint 95%-a nyitva és a vállalat összes üzemében folytatódott a gyártás. Valamennyi üzem egy műszakban működik, társadalmi távolságtartási intézkedésekkel és a termelés növekszik a kereslet növekedésével együtt.

A Jaguár Land Rover 2019-ben bocsájtotta ki a 2,2%-os fix kamatozású vállalati kötvényét. Ez a kötvény megtalálható a Global High Yield Bonds kötvénykosárban, amit a Partner Bank állított össze 10.000 eurónál nagyobb összeget elhelyezők számára.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!