GLOBAL HIGH YIELD BONDS

Vajon meddig emelkedhet a Teva kötvény és részvényárfolyama

By 2020.01.06. július 3rd, 2020 No Comments
A Teva Pharmaceutical Industries Limited (TEVA) a legutóbbi kereskedési ülésen 18.404.908 db részvényt forgalmazott, szemben az átlagos 19,46 millió részvény forgalmával.

Ez azt mutatja, hogy a részvényekkel a közelmúltban folytatott kereskedés során igen aktívan kereskedtek és a kereskedők érdeklődést mutattak a TEVA részvényei iránt.

A Teva Pharmaceutical Industries Limited (TEVA) tőzsdén jegyzett részvényei 2,45%-ot veszítettek, és így 9,56 dollár értékű kereskedelmet folytattak csütörtökön. A cég piaci kapitalizációja 10,19 billió dollár. A társaság piaci kapitalizációjának ismerete segít a befektetőnek meghatározni a társaság méretét, piaci értékét és a kockázatot. A cég részvényeinek EPS-értéke 3,83 USD, szemben a legutóbbi részvényenkénti 9,56 USD-es értékkel. A vállalt 2015 után többször kényszerült dolgozóitól megválni, finanszírozási problémák miatt, így azóta többször bocsájtott ki kötvényt, hogy abból finanszírozza a vállalat különböző beruházásait. 2016-ban is bocsátott ki kötvényt, 100 ezer eurós nominál értékben 1,5 milliárd euró értékig. A kötvény lejárata 2024, viszont elmondható, hogy a vállalat részvényei tavaly szeptembertől igen elég erős emelkedésnek indultak.

A vállalat kötvény árfolyama a 2024 évi lejárathoz képest 13%-kal van alacsonyabb szinten, ami az ügyfeleknek lejáratkor egy biztos hozamgaranciát jelent, ugyanis 100%-os árfolyamon jár le a kötvény.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!