A Facebook készen áll arra, hogy piacra dobjon egy digitális pénztárcát, amely lehetővé tenné a felhasználók számára a kriptovaluták tárolását.

David Marcus, a Facebook biztonságtechnikai egységének vezetője a The Information híroldalnak elmondta, hogy a cégvezetők „eléggé elkötelezetteknek érzik magukat”, hogy idén piacra dobják a Novi nevű digitális pénztárcát. 2019 -ben a Facebook közölte, hogy tervezi egy olyan kriptovaluta bevezetését, amelyet akkoriban Libra-nak hívtak. De akkor a projekt azonban hatósági ellenállásba ütközött a biztonsággal és megbízhatósággal kapcsolatos aggályok miatt.

A vállalat részvényárfolyama a héten 3,69%-ot emelkedett. A Facebook az egyik legnagyobb online hirdető, erős bevételekkel. A vállalat hirdetési üzletága hihetetlen lendületet vett az utóbbi időben. A Zacks befektetési kutatócég jelentése szerint a Facebook 2021 második negyedévi 3,61 dolláros részvényenkénti eredménye ismét 19,1%-kal verte az elemzői becsléseket, és éves szinten továbbra is 100,6%-kal emelkedett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!