Az inflációtól és a recessziótól való félelmek miatt sok vállalat csökkenti vagy akár vissza is vonhatja az egész éves tervezést, a Coca-Cola viszont továbbra is ragaszkodik az 5–6%-os növekedéshez részvényeinél.

Ami a bevételt illeti, a Coca-Cola immár lenyűgöző, 12–13%-os szerves bevételnövekedést mutat a következő negyedévre, ami igen nagy ugrás az előző negyedévhez mért 7–8%-hoz képest. Hozzá kell tenni, hogy a NASDAQ100 indexe rosszabb hozamokat produkált, ami még inkább kiemeli a Coca-Cola erős teljesítményét. Emellett a vállalat továbbra sem adta fel környezetbarátabb jövőképét.

A Coca-Cola részvényárfolyama ezen a héten 1,23%-ot korrigált. A Cola Creations együttműködött a Grammy-díjra jelölt zenei producerrel, Marshmelloval egy limitált kiadású íz megalkotásában. A Coca-Cola vállalat első, egy előadóval közösen készített italában Marshmello kedvenc ízei, az eper és a görögdinnye keverednek a megszokott Cola ízzel.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!