Az Ecolab, mely a víz- és higiéniamegoldások és szolgáltatások terén világelső vállalat, elsőként kapta meg az EPA termékjóváhagyását a szennyvízelvezetőkben található biofilmek fertőtlenítésére, a Virasept terméke számára.

Az Ecolab a terméket speciálisan kórházak számára alakította ki, ahol a koronavírus miatt jelentős figyelmet követel a megfelelő higiénia. A Virasept egy szabadalmaztatott, savas keverék, használatra kész tisztítószer, szagtalanító és kórházi fertőtlenítőszer.

A vállalat részvényei ezen a héten 1,07%-ot emelkedtek, így elérték a 210, 67 dolláros árfolyamot. Az Ecolab megalakította Textilhigiéniai Üzletágát, mely kémiai termékeket és adagoló rendszereket ajánl a textillízing ipar és ipari mosodák számára. A vállalat a mosodai problémák széles és változatos skálájára teljes körű megoldást biztosít, amely az iparágban egyedülálló. Az Ecolab a Water.org céggel együttműködve javítja az indiai tiszta vízhez való hozzáférés lehetőségét, ezzel lehetőséget biztosít 100.000 szegénységben élő ember számára.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá