Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A BASF hatalmas eladásra készül

By december 14, 2020 No Comments
A BASF fontolóra vette néhány a cég tulajdonában lévő amerikai vegyipari részleg értékesítését, amelyek körülbelül 400 millió dollárt hozhatnak a cég számára.

A bejelentés az után érkezett, mikor Martin Brudermueller vezérigazgató a társaság portfóliójának ésszerűsítését jelentette be, mint jövőbeli célt. A világ legnagyobb vegyipari termelője az illinoisi Kankakee-ben lévő felületaktív anyagok gyárának eladását fontolgatja, amely körülbelül 250 millió dollárra tehető a szakértők szerint. A BASF tanácsadóval is együttműködik annak érdekében, hogy felmérje az USA déli részén, Georgia államban található kaolinüzlet iránti érdeklődést.

A vállalat részvényei ezen a héten 3,39%-ot emelkedtek. A fenntarthatóság és a kíméletesség alapján a BASF 2021-ben bevezeti az innovációját a szlovák piacra. A cég részvénye azért is jó lehetőség, mert a BASF SE néhány amerikai vegyipari eszköz értékesítését vizsgálja, amelyek körülbelül 400 millió dollárt hozhat a vállalatnak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!