Annak érdekében, hogy a látogatóknak segítsenek maximalizálni a Walt Disney Worldben eltöltött idejüket, a témaparkok bevezettek egy viszonylag új szolgáltatást, a Genie+ nevű szolgáltatást.

Az alkalmazás felváltja a FastPass rendszer fogalmát, mostantól Villámsávok néven emlegetik őket, amelyeket a nap folyamán lefoglalhatunk (a My Disney alkalmazáson keresztül), és egy kiválasztott időpontban elérhetik az adott szolgáltatást. Ezen kívül a Walt Disney idén is erős alkotásokkal jön ki, köztük a Pixar Luca című filméjével. Enrico Casarosa nagyjátékfilmes rendezői debütál az olaszországi Genovában töltött gyermekkora által ihletett coming-of-age történettel. A Walt Disney Studios másik nagy esélyese az Encanto, amely tavaly év végén jelent meg.

A Walt Disney részvényárfolyama ezen a héten 9.05%-ot esett. A visszaesések mögött az inflációtól és a restriktív monetáris politikától való félelem volt a fő mozgatóerő. Az előfizetők száma a következő negyedévekben javulhat, ahogy a szolgáltatás új piacokon elindul, és ahogy a világjárvány miatt elhalasztott eredeti tartalmak is bekerülnek a szolgáltatásba.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!