A Disney arról számolt be, hogy júliusban 116 millió előfizetője volt a Disney+-nak és nemzetközi részlegének, a Hotstarnak, a Hulu és az ESPN+ előfizetői pedig együttesen több mint 57 millióan voltak.

A legújabb kihívás a héten érkezett, amikor Kannan Venkateshwar, a Barclays elemzője a Disney részvényeit túlsúlyról egyenlő súlyozásra minősítette vissza. A befektetőknek a Disney részvények árfolyamának minden ilyen visszaesését vételi lehetőségként kell kezelniük. A részvényt 34-es határidős árfolyam-nyereség arányon kereskedik, ami a legalacsonyabb árfolyama 2020 januárja óta. A Walt Disney vezetősége arra számít, hogy a vállalat 2024-re 230 és 260 millió Disney+ előfizetővel fog rendelkezni.

A Walt Disney részvényárfolyama 3,99%-ot korrigált. A Disney+ az ázsiai-csendes-óceáni térségben bővíti piaci lefedettségét. Az új Disney+ címek több műfajt is felölelnek, köztük anime, vígjáték, krimi, dokumentumfilm, melodráma, romantika, sci-fi és varieté.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!