GLOBAL HIGH YIELD BONDS

A Jaguár F-Type nemrég debütált új sportautó terveivel

By 2020.01.06. július 3rd, 2020 No Comments
A 2021-es Jaguar F-Type kupé és kabrió egyben, fiatalos megjelenést kölcsönöz a márka sportos modelljének, ami több annál, amit vártak.

A gyártó megjelenített ebben a típusban egy 12,3 colos digitális órát és ráadásként egy új V8-as erőforrást is felvonultat. Kiderült az is, hogy ennek a Jaguárnak a tervezők alacsonyabbra helyezték az orrát, amit ráadásul egy keskeny fényszóróval egészítettek ki. A Jaguár F-Type igen erős erőforrással fog rendelkezni, ugyanis több változatban jelenik meg, egészen a 295 lóerős 2,0 literes, turbós négyhengeres változattól az 566 lóerős, 5,0 literes kompresszoros V8-asig. A V8-as 3,5 másodperc alatt éri el a 100 km/órát, és aminek a végsebessége 299 km/órában van maximalizálva.

A Jaguár már hetedik éve foglalkozik ennek a típusnak és a sportautóknak a fejlesztésével. Viszont erre a gépjárműre tudta több autógyár is azt mondani, hogy többet ér, mint gondolnák. Ma elmondhatjuk azt is, hogy a Jaguár sportautóinak az árai 420 ezer dollártól 840 ezer dollár között mozognak. A brit tulajdonosok szerint a Jaguár F-Type márka lett a legkarizmatikusabb modelljük, amit eddig legyártottak. A brit tulajdonosok elmondták, hogy a felfüggesztésen is módosítottak, többek között adaptív lengéscsillapítókat és merevebb alkatrészeket kapott az autó hátulja. Az európai piacon biztosan újdonság lesz a kisebb V8-as erőforrás, amely 444 lóerő és 580 Nm nyomaték leadása mellett 4,4 másodperc alatt éri el a 100-at.

A Jaguár/Land Rover cég viszont elmondhatta, hogy az elmúlt egy hónap alatt 70,67%-ot emelkedett a cég részvénye.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!