A héten megkezdődött egy tárgyalási sorozat az Egyesült Államok Kolumbiai Kerületi Bíróságán, melynek célja, hogy megakadályozzák az UnitedHealth Group-ot abban, hogy megvásárolja a Change Healthcare-t.

Az Igazságügyi Minisztérium idén megtámadta a tervezett egyesülést, azt állítva, hogy a 13 milliárd dolláros tranzakció sértené a versenyt a kereskedelmi egészségbiztosítási piacokon. Bár az UnitedHealth hajlik a megállapodás felé, az akvizíciót nem kívánja teljes mértékben megszüntetni.

Az UnitedHealth Group részvényárfolyama ezen a héten 1,34%-ot korrigált. A cég részvénye a Zacks.com látogatói által az utóbbi időben leginkább figyelt részvények közé tartozik. Ennek a legnagyobb amerikai egészségügyi biztosítónak a papírjai az elmúlt hónapban +5,9%-os hozamot értek el, és az UnitedHealth várhatóan 5,47 dolláros részvényenkénti eredményt fog elérni a folyó negyedévben, ami +21%-os változást jelent éves összehasonlításban.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!