Az UnitedHealth Group bejelentette, hogy kibővíti távegészségügyi portfólióját, amelyekre a vállalat vezérigazgatója szerint azért van szükség, hogy csökkenteni tudják a kiadásokat és nemzeti szinten ki tudják elégíteni ügyfeleiket.

A minnesotai székhelyű cég egészségügyi tervet kínál a munkáltatóknak, alacsonyabb díjakkal, amelyek megkövetelik, hogy a páciensek virtuális látogatást tegyenek, mielőtt személyesen kérnének kezelést.

Az UnitedHealth Group részvényárfolyama ezen a héten 0,07%-ot emelkedett. Az UnitedHealth Group hosszú távon a 40%-os tartományban kezelte pénzügyi tőkeáttételét, a jelentős felvásárlásokat követő ingadozásokkal.

Az UnitedHealth Group kiváló likviditással rendelkezik az anyavállalati készpénz, a biztosító leányvállalatok osztalékkapacitása, a nem szabályozott pénzforgalom, a kereskedelmi papírprogram és a 15 milliárd dolláros rulírozó hitelszerződés révén. A bevételek folyamatos fejlődése és a nyereség növekedése az elmúlt évek során szilárd működési teljesítményt eredményezett.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!