A JD.com részvényei az S&P Global Market Intelligence adatai szerint 10,8%-kal emelkedtek az augusztusi hónapban.

A részvények az elmúlt hónapokban csökkentek, mivel a kínai szabályozó hatóságok trösztellenes kérdések miatt fokozták a nagy internetes platformok ellenőrzését. E felhő alatt a JD.com magas második negyedévi eredményeket ért el, amire a befektetőknek szükségük volt ahhoz, hogy helyreálljon a jövőbe vetett bizalom. A második negyedévben a bevétel 26%-kal, 139 milliárd dollárra nőtt éves szinten. A legbíztatóbb a JD Retailen belül a 2,6%-os működési árrés stabilitása volt, ami az ellátási lánc és a működési hatékonyság javulásának köszönhető. A menedzsment úgy véli, hogy ez az árrésszint idővel javulhat, ami hosszú távon további nyereséget hozhat a befektetőknek.

A JD.com részvényárfolyama ezen a héten 1,62%-ot emelkedett. A JD.com kiemelte az éves aktív ügyfelek számának 27%-os növekedését az előző évhez képest, amely a negyedévben elérte az 531,9 milliót. Ez az előző negyedévhez képest közel 32 millió új ügyféllel való bővülés rekordját tükrözi.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!