Az InvestorsObserver szerint az ipari szektor élmezőnyébe kerülhet a 3M Company. A 3M Co. 66-os általános minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy a részvények 66%-ánál magasabb pontszámot ért el.

Ezen kívül a 3M Company 72 pontot kapott az ipari szektorban, ami magasabb értékelést jelent, mint a szektorban lévő részvények 72%-a. A 3M Company részvényeinek árfolyama az elmúlt öt kereskedési ülés során 5,4%-os csökkenést mutatott, amit a nagy ipari részvények, köztük a Honeywell közelmúltbeli eladása vezetett. A Covid-19-es esetek növekedése az USA-ban azt jelenti, hogy az irodaszerek iránti kereslet a 3M számára rövid távon közömbös maradt. Ennek ellenére a vállalat általános eladásai az elmúlt negyedévekben elkezdtek fellendülni. Sőt, a vállalat második negyedéves eredményei jobbak voltak a becsléseknél.

A vállalat részvényárfolyama 4,64%-ot korrigált ezen a héten. A 3M 2020-tól négy üzleti szegmensre szerveződik: biztonsági és ipari, közlekedési és elektronikai, egészségügyi és fogyasztói szegmens. A vállalat bevételének közel 50%-a Amerikán kívülről származik, a biztonsági és ipari szegmens a cég nettó árbevételének többsége.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!