Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Prokaj Károly tanácsadónk újabb ügyfelét Kolozsvári Alfrédot kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról? Hogy került kapcsolatba a Partner Bankkal?

A tanácsadómtól hallottam, általa kerültem kapcsolatba a Partner Bankkal.

A magyar szolgáltatókkal szemben miért választotta éppen a Partner Bankot?

Úgy láttam, hogy ennek a banknak nagyon kedvezőek a feltételei, ezért kötöttem meg a szerződést. Biztonságosabbnak találtam éa a hozamot is jobbnak láttam a magyar bankokhoz képest.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Megbízható helyen van a pénzem. Nem kell aggódnom miatta.

Miben adott Önnek többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Nincs összehasonlítási alapom, csak a Partner Bank szolgáltatását ismerte ebben a konstrukcióban.

Mit gondol az utógondozás hasznosságáról?

Szerintem nagyon hasznos dolog, hogy a kapcsolattartás megmarad mindenféle formában, ez nekem nagyon jó, mivel ha vannak új konstrukciók, akkor időben meg tudom és tudok abba az irányba is nyitni. Nem maradok le a lehetőségekről.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Nem nagyon ismerem a többi bank költségeit, de nekem tökéletesen megfelelnek azok a költségek, amivel a Partner Bank dolgozik.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Az egyik konstrukció hamarabb meghozta a várt eredményt. Ez az e-Mobility volt. Ez volt az egyik nagy durranás, amiből nagyon jól jöttünk ki.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Nagyon jó vele együtt dolgozni. Amikor elektronikusan intézhető dolgok vannak, akkor azt távirányítással, illetve e-maileken keresztül meg tudjuk oldani. Online zajlik minden.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Miért ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Igen ajánlanám, mert ez egy biztosnak tűnő, jó befektetési forma.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!