Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk első részében Nádasdi Erikát, Prokaj Károly tanácsadónk ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

Prokaj Károlytól, a tanácsadómtól hallottam először a Partner Bankról. Egy utazás kapcsán ismerkedtem meg vele, teljesen véletlenül. Nekem pont volt egy kis megtakarításom, amit szerettem volna befektetni, de nem tudtam hogyan lehetne ezt megvalósítani, mivel nem bízom a magyarországi helyzetekben. Károly akkor azt mondta, hogy bár ez egy kisebb összebb, mégis megpróbál engem ezzel a pénzzel elindítani. Így tudtam meg, hogy van ez a lehetőség.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Nagyon jó, hogy a tanácsadóm gyakorlatilag mindent elintéz, amit a pénzemmel csinálni kell.

Én mindig tőle kapok információkat és instrukciót, hogy mit kellene tennem. Szól, hogy nézzek-e rá, vagy esetleg csoportosítsu-e át a pénzt. Ezeket ő mindig megkérdezi én pedig biztos vagyok abban, hogy a bank tökéletesen működik. Nagyon jó, hogy nem kell rajta tartani a szemem a dolgokon, hanem gyakorlatilag mindent megoldanak helyettem. Ha van bizalom, akkor ez nagyon jó.

Tökéletesen megbízik a bankban és a tanácsadójában?

Igen, ez a bizalom teljesen töretlen.

Mi alapozta meg ezt a bizalmat? Pénzügyi dolgokban szerintem ez egy rendkívül fontos kérdés.

Lehet, hogy egy kicsit előlegezett is. Van egy kis fóbiám a magyar viszonylatok miatt. Több banknál is jártam, de akárhova bejelentkeztem, mindent valami bekebelezett, valami mindig megváltozott, mindig más lett. Soha nem maradt meg semmi. Egy-két év után felborult az, amit én már megszoktam, amiben már elhittem, hogy végre rendben vannak a dolgok. Most úgy néz ki, hogy végre jó helyen vagyok. A Partner Bank egy megbízható, biztonságos, több éve működő lehetőség, amivel kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim voltak.

Ilyenkor még fontosabb a bizalom, amikor az embernek már van valamilyen negatív tapasztalata?

Igen, ez így van. Az előző helyekről elmenekültem, mert sokszor úgy emeltek összegeket, hogy nem is számítottam rá. A tájékoztatás sem volt teljes körű. Ezzel szemben itt a tanácsadóm bő másfél órán keresztül magyarázta el azt, hogy hogyan működik a bank, hogyan működik ez a befektetés, hogy hogyan működik ez a pénzkezelési dolog, mik az előnyei, mik a hátrányai.

Elmondta azt is, hogy milyen lehetőségek és kockázatok vannak, de azt is, hogy ezeket a kockázatokat, hogyan csökkenthetem. Tájékoztatott arról, hogy ha esetleg nagyobb kockázatot vállalok, akkor előfordulhat, hogy akár nagyon sokat is veszíthet az értékéből ez a pénz, de arról is, hogy ezt hogyan lehet kiegyensúlyozni.

Számomra ez nagyon fontos dolog, hogy rálátást kaptam a pénzügyi folyamatokra. Ennek köszönhetően minden ami eddig történt ugyanúgy van, ahogy ezt az elején elmondták és ez nagy biztonságérzetet ad nekem. Én abszolút bizalommal voltam és vagyok is, mind a tanácsadóm, mind a Partner Bank felé.

Miben adott Önnek többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Nagyon látványos eredményt produkált. Magyarországon engem borzalmasan idegesít, hogy sokszor nem kommunikálnak tisztán a bankok az ügyfelekkel. Ezeket az apróbetűs részeket nem mondják el, az ember meg már előre rosszul van, hogy vajon most mi lesz az, amit nem mondtak el. Előfordult velem ez többször is. Például egy autóvásrlás kapcsán kölcsönt szerettem volna felvenni, majdnem utalták is a pénzt, amikor kaptam egy telefont, hogy a hitel elbírálási díjat utaljam el. Nem az a baj, hogy ennek költsége van, de miért nem mondják el egyben az egészet? Ezzel szemben a Partner Banknál én mindent egyben meghallgattam, mindent tudtam, minden úgy lett, ahogy azt előre elmondták, minden költség ugyanannyi volt. Ennél nekem senki nem tud jobban mondani.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Amikor megkötöttük ezt a szerződést, a tanácsadóm elmondta, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak bizonyos összegei magasak.. Ez lehet egy kicsit ijesztő is, ha valaki csak egy évben, vagy rövid távban gondolkodik. Öt évre kiszámolva viszont teljesen normális. A hozamok is adják azt a különbséget. Tulajdonképpen azt gondolom, hogy ha valami ennyire megbízhatóan, normálisan működik, akkor azt meg kell fizetni. Ebben a konstellációban amiben én ezt ismerem, ez nekem tökéletesen megfelel.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Ezt a pénzt körülbelül másfél éve fektettük be és azt amit 5 évvel későbbi hozamnak lehetett számolni, azt egy év alatt érte el. Tehát egy év alatt lett annyi pénz, amiből azt mondta a Károly, hogy most már érdemes lenne egy biztonságosabb befektetést képezn, hogy ne legyen ennyire kitéve a piacnak ebben a helyzetben. Át is helyeztük egy másik formulába. Ez nekem abszolút jó.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Állandóan kapom az értesítéseket. Mindig felhívja a figyelmemet az új lehetőségekre és szól, hogy mibe próbáljak befektetni, ha esetleg van mozdítható pénzem.. Mindig kapok tőle e-maileket az aktuális helyzetről. Ez nagyon remek dolog. Látom, hogy profi abban amit csinálni és nagyon jó,hogy a pénzem biztos helyen van.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Feltétlenül. Én szoktam is ajánlani, ha valaki kérdezi, vagy esetleg elbizonytalanodik, hogy mihez kezdjen a pénzével. Sokan nem nagyon akarják Magyarországon bankba tenni a pénzüket, de nagyon nehéz, ahhoz. hogy külföldön számlát lehessen nyitni nagyon komoly ismeretség és komoly tőke kell. A Partner Bank viszont jól és átláthatóan működik Magyarországról.

 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!