Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Prokaj Károly tanácsadónk újabb ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

Itt Sopronban, az egyik ismerősöm hívott meg egy előadásra, ahol bemutatták a cég működését.

Hogy került kapcsolatba a Partner Bankkal?

A bemutató után felvettem az akkori tanácsadóval a kapcsolatot. Felvette az adatokat és megkötöttük a szerződést.

A magyar szolgáltatókkal szemben miért választotta éppen a Partner Bankot?

Elsősorban azért, mert itt befektetések vannak. Már régebben is gondolkodtam rajta, hogy szeretnék valami olyan lehetőséget találni, amiben nem csak áll a pénzem. A kamatok olyan alacsonyak, hogy nem sok értelme van annak, hogy a bankban álljon a pénz. Ennél a banknál viszont befektetések vannak, így talán emelkedik a pénzem értéke.

Miben adott Önnek vagy az Ön cégének többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Van egy számlám, amit internet bankon keresztül rendszeresen megnézhetek. Mindig küldenek heti információkat, hogy hogy állnak a befektetéseim. Információt kapok arról is, hogy az adott csomagon belül milyen cégekben van befektetésem. Ezt rendszeresen figyelem. Szeretném tudni, hogy emelkedik-e éppen az árfolyam vagy sem. Mindig személyes tájékoztatást kapok. Kapcsolatban vagyok a befektetett pénzemmel a cégen keresztül.

Ez nagyobb biztonságérzetet ad önnek?

Igen, abszolút

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Egyelőre csak kisebb mértékben nem emelkedett a pénzösszegem. Persze lehet, hogy ez a vírushelyzet miatt is van. Plusz nincs bent olyan sok pénzem. Azt azért nem bánnám, ha egy kicsit gyorsabban gyarapodna a pénzem, de türelmes vagyok. Azt viszont kifejezetten jó látni, hogy nem veszít az értékéből és az is nagyon megnyugtató, hogy euró alapú a befektetés.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Először Sopronban találkoztunk. Akkor volt két személyes találkozónk, azóta mindent meg tudunk oldani telefonon keresztül, illetve online. Mindig egyeztetünk telefonon, ha valamelyikünk részéről van valami változás vagy javaslat és akkor kitaláljuk együtt, hogy érdemes-e bármit változtatni vagy sem.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Igen, ajánlanám. Egyrészt azért mert úgy érzem, hogy a forint nagyon labilis. Egy sima bankban nem igazán kamatozik a pénz, itt meg azért van mozgása. Nem veszik el vagy nem esik vissza. Az is nagyon fontos, hogy a Partner Bankot egy tisztességes pénzintézetnek látom. A Partner Bankkal és a Portfolife-al is nagyon meg vagyok elégedve.

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!