Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Koncz Péter tanácsadónk újabb ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

Nekem már korábban is volt befektetésem egy másik cégnél, de az akkori tanácsadóm másik területre ment dolgozni. Így kerültem a jelenlegi tanácsadómhoz, Prokaj Károlyhoz. Korábban is ő kezelte a befektetéseimet és amikor a Partner Bankhoz ment dolgozni, akkor én is váltottam. Ő ajánlotta nekem a Partner Bankot bizonyos befektetési papírjait. Így kerültem kapcsolatba a céggel.

A magyar szolgáltatókkal szemben miért tartja jobban a Partner Bankot?

Elsősorban azért, mert itt euró alapú befektetések vannak. A forint-euró árfolyam miatt ez sokkal jobban megéri nekem.  A másik nagy előnye, hogy a Partner Banknál olyan lehetőségekhez is hozzá lehet férni, amihez a többi bankon keresztül kevésbé. Akár részvényekhez és különböző kötvényekhez is.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Nekem az, hogy utána tudok nézni, hogy a befektetéseim hogyan állnak, illetve, hogy folyamatosan információt kapok a bank honlapján a befektetésekkel kapcsolatos változásokról.

Miben adott Önnek többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Mindenben tájékoztatnak, illetve ha esetleg változtatni kell a befektetéseken, akkor is időben szólnak, hogy esetleg mit kellene felbontani, vagy hogy hogyan lenne érdemes átcsoportosítani a nyereséget. Ez nagyon jó, mert így nem nekem kell ennek utánanézni és nem nekem kell ezzel foglalkozni. Sokkal szélesebb körű szolgáltatást és több figyelmet kapok.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Az az igazság, hogy elégedett vagyok a Partner Bankkal, ezért nem néztem utána, hogy a hasonló szolgáltatást nyújtó bankok milyen konstrukciókat kínálnak most.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Természetesen én a befektetéseimet nézem. Azt nézem, hogy mennyit profitál és persze amikor valami jól megy a tőzsdén, vagy jól vezet kamatot, akkor nyilván annak nagyon örülök.

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!