Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Koncz Péter tanácsadónk újabb ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

Az apósomtól.

Hogy került kapcsolatba a Partner Bankkal?

Úgy, hogy meghalt az apósom és a feleségem örökölt mindent, a Partner Banknál kötött befektetést is. Azóta én is ide hoztam a saját megtakarításaimat.

A magyar szolgáltatókkal szemben miért választotta éppen a Partner Bankot?

Tetszett, hogy osztrák és magyar érdekeltségű bank és tetszett az a módszer, ahogy ezt a tanácsadást csinálják. Nekem testhezálló volt, hogy lehet ezekről érdemben beszélni a tanácsadóval. Segít, de én hozom meg a döntéseket. Nyilván ezt más is így csinálja, csak nekem nem volt tapasztalatom. Az első vagyonkezelő, ahol vagyok.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Van segítség, hogy mi az amit ajánlanak és mi az amit nem érdemes venni. Ennek kapcsán mindig van egy biztonság érzése az embernek.

Miben adott Önnek vagy az Ön cégének többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Én csak a magyar lakossági bankokhoz tudom hasonlítani és nagyjából mindenben többet adott nekem, de nyilván ez picit más, hiszen a Partner Bankot csak befektetésre használom. Nem tudom mivel összehasonlítani.

Mit gondol az utógondozás hasznosságáról?

Nekem ez a lényege a szolgáltatásnak. Negyedévente biztos beszélünk, de ez nekem nagyon fontos is. Persze azért is van, hogy nekem ez ilyen fontos, mert nem egy összeget fektettem be, hanem folyamatosan befektetek valamennyi pénzt.Ez nagyon fontos része.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Egyáltalán nem tudom mivel összehasonlítani. Azt gondolom, hogy nem olcsó. Egy pillanatig se gondolok úgy a Partner Bankra, hogy ez egy olcsó hobbi lenne. Én úgy tekintek erre, hogy mivel ez nagyon hosszú távra van és ez fontos nekem, hogy az oké. Ha most ezt a költséget felemelnék az azért baj lenne. Akkor komolyan elgondolkoznék, hogy drága, de nekem most így megéri.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Nem spekulációra használom ezt a befektetést. Körülbelül három éve vagyok a Partner Banknál. Ezidő alatt az egész portfólió, az egész pénz, amit betettem hozott azért valamennyit. Amennyit hozott azzal én teljesen elégedett vagyok. Teljesen jól működött, de nem sikerekre játsszák ezt, hanem mérni szokták, hogy mennyit hozott.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Ez szerintem eléggé kiegyensúlyozott. Ő negyedévente keres, én pedig közte keresem, hogyha valamit akarok. Közben pedig kapok rengeteg e-mailt az aktuális helyzetről.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Miért ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Itt van egy erős küszöb. Valamennyi pénze kell, hogy legyen az embernek, hogy ezt kipróbálja. De azt gondolom, hogy ha valaki ezen a küszöbön felül van, akkor meg kell próbálni. Legalább egy évet meg kell próbálni, hiszen a szolgáltatás annyira kedves, közvetlen és emberséges, hogy általában utána erről nehéz lemondani.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!