Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Prokaj Károly tanácsadónk újabb ügyfelét, Kaj-Germán Tímeát kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról? Hogy került kapcsolatba a Partner Bankkal?

Volt egy megtakarításom egy másik banknál, de az a cég beolvadt valahova és akkor áttértünk a Partner Bankhoz, egy korábbi tanácsadónk javaslatára. Megkötöttük a szerződést, megszüntettük az előző számlát és átcsoportosítottuk a pénzt.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Az, hogy a tanácsadóm rendkívül tájékozott, mindent elintéz, abszolút átveszi a kezemből ezt a feladatot és így nekem semmivel nem kell foglalkoznom, mert tudom, hogy jó helyen van a pénzem.

Miben adott Önnek többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

A megtakarításom jobban kamatozik, jobban fejlődik az összeg.

Mit gondol az utógondozás hasznosságáról?

Ezen áll vagy bukik a dolog. Ha nem foglalkoznak a pénzzel, csak bent áll és telik az idő, az nem feltétlenül lesz pozitív eredményű.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Szerintem azt lehet mondani, hogy ebben is vezető helyen van.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Százalékban a legnagyobbat ugrottuk éves szinten a hozamban.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Általában ő keres meg, hogyha kell valamit változtatni.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Miért ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Ajánlanám, de azt nem tudom, hogy hogy ajánlanám, mivel én magam nem vagyok pénzügyi tanácsadó, nem tudok szakmailag megindokolni, csak a saját tapasztalatomból tudok kiindulni, de mivel ez jó, természetesen ajánlanám.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!