Ismeretlen az alacsony hozam fogalma

Egy jó hozamért most már felesleges szükségtelenül kockáztatnia! Felejtse el a szükségtelen költségeket!

Ismeretlen az alacsony hozam fogalma

Elege van a haszontalan befektetésekből, a legjobbat akarja?

Ismeretlen az alacsony hozam fogalma

Egy jó hozamért most már felesleges szükségtelenül kockáztatnia! Felejtse el a szükségtelen költségeket!

Tekintse meg, hogyan találhat megoldást ezekre a problémákra, hogy pénzügyeinek intézése innentől sokkal egyszerűbb legyen.

Van- e lehetőség a standard kondicióktól eltérni és egyedi feltételeket kialakítani?

Az egyedi feltételek és kondiciók kialakításának ígénye az ügyféligényfelmérés, más néven – Konstruktív Konzultáció – után nyilvánvalóvá fog válni. Ezeket minden esetben alaposan körül kell járni, de az eddigi tapasztalataink alapján a szolgáltatók, alapkezelők nyitottak.
A kötöttségeket jellemzően a Private Banking ügyfélmegbízások fel tudják oldani és ezzel együtt a siker is biztosítható.

Mit kell tennem vagy mit tesz a cég azért, hogy folyamatosan fent tudja tartani az érdeklődésem?

Igyekszünk megfelelni az ügyfél által generált vízióknak, értékeljük az ügyfél ötleteit. Szívesen bonyolódunk mindkét fél számára inspiratív, serkentő beszélgetésekbe. A változatosság mellett a stabilitást is meg kell tartani, ezt Mi rendszeresen hangsúlyozzuk. Az egyedülálló utógondozási szolgáltatásunk pont azért lett kialakítva, hogy kiegyensúlyozottan tudjunk együttműködni ügyfeleinkkel. Kollégáinknak kötelező a kapcsolattartás az ügyfelekkel. Az ügyfeleink ígényei alapján az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani:

 

  • Tájékoztatás az új termékekről – Ügyféladatok aktualizálása (amennyiben szükséges)
  • Kiegészítő ügyfélmegbízások átvétele és továbbítása – Ügyfélmegkeresések továbbítása
  • Tájékoztatás és egyeztetés a letéti állománnyal kapcsolatban
  • Egyedi kérdések, kérések, igények egyeztetése
Van lehetőség olyan befektetés kialakítására, ahol passzív jövedelemre lehet szert tenni?

Természetesen, ügyeleink körében ez egy közkedvelt befektetési stratégia. Itt minden esetben az a befektető törekvése, hogy minél hamarabb megteremtse az anyagi függetlenségét.

Egyedi ígényfelmérésünk, más néven a – Konstruktív Konzultáció – megkíméli Önt attól, hogy minden apró részletet Önnek kelljen fejben tartania. Az összefüggéseket pillanatok alatt átlátjuk és ezeket összegezve Ön is könnyedén mérlegre tudja tenni a lehetséges előnyöket és a hátrányokat. Az ügyfeleink nyer-veszít helyzetben gondolkodnak és nem szeretnek pepecselni!

“A legbutább emberek, akiket ismerek, azok, akik mindent tudnak.”
Malcolm Forbes
“A humor a dolgokkal szembeni egyfajta látásmód, viszony vagy érzés, mindenekelőtt velünk született adottság, ami valakiben vagy megvan, vagy nincs meg.”
Federico Fellini
“A zsenialitás legkisebb morzsája is együtt jár némi őrültséggel.”
Leonardo DiCaprio
“Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrája jut. Azt nem szabad elveszíteni.”
Robin Williams
Mi az a Konstruktív Konzultáció? Miért van szükség ígényfelmérésre?

A hagyományos tájékoztatás hátrányainak kiküszöbölésére alakítottuk ígényfelmérési koncepciónkat. A konstruktív konzultáció, a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszer, mely képes biztosítani – tanácsadóknak, ügyfeleknek – egyaránt, az önálló döntéshozatalt. A konstruktív konzultáció módszeréről bátran állítható, hogy a gyakorlatban ad megfelelő alternatív válaszokat a pénzvilágban előforduló legfontosabb kérdésekre, képes kezelni a különböző ügyfeleket.

Miért javasolják az Utógondozási szolgáltatást?

A Portfolife csapatának küldetése, hogy az Ön számára fontos eredmény valósuljon meg. Az eredmény mellett legalább olyan fontos, hogy a közös munka során Ön közben jól érezze magát, együttműködésünk mindkét fél számára kreatív, inspiráló legyen. Felesleges dolgokkal ne terheljük, csak a lényegre fókuszáljunk!

Mérje fel helyzetét és ismerje fel lehetőségeit!

Jelentkezzen Konstruktív Konzultációnkra Most!

Ajánlott elemzések

A piros nyíllal jelölt csúcsig tartó gyors és gyenge korrekció után folytatódik a BYD árfolyamának zuhanása.
A korrekció kifulladása óta a CCI és STS indikátorok határozott eladási jeleket adtak. Az elmúlt hetekben a 161,8%-os Fibo-szint becsülettel támasztotta az árfolyamot, de a

customer_service

Kérdése van? Írjon nekünk és szívesen visszahívjuk

Kollégáink munkanapokon bármikor szívesen állnak rendelkezésére
Visszahívás

“Pozitív tapasztalatok. 3x lekopogtam) A 27% 1 év alatt OTP kötvényben, soha rosszabbat! A fejlődés érzékelhető mind szakmai, mind emberi téren.”

Kovács Attila, Zürich

“Egy kísérletet tettem, és eddig nem csalódtam nagyot. Összeségében pozitív a tapasztalatom, hiszen a portfólióm értéke nő, nem utolsó sorban aktív segítséget kaptam az adózási kérdéseim megoldásában.”

Jászai Gyula, Budapest

“Humor, kifinomult, elegáns hozzáállás, magas szintű felkészültség jellemzi a Portfolife csapatát.”

Krucsó Balázs, Budapest

Küldjön üzenetet!