Kedves látogatónk, engedje meg, hogy köszöntsem a PortfoLife csapat nevében!

Nagy Gábor vagyok, a PortfoLife, tehát Magyarország lakossági befektetőinek minden igényét kiszolgáló, megbízható, pénzügyi szolgáltató cég vezetője. Szakmai tudásom 15 éve gyarapodik, amit egyedi EasySales applikáción keresztül mutatunk be Megbízóinknak. A konstruktív konzultáció, befektetési politika, MIFID II normatíva csak a legfontosabbak azon szolgáltatásaink közül, melyek segítségével egyértelmű és felismerhető versenyelőnnyel rendelkezünk a magyar pénzügyi szolgáltató piacon. Bízom abban, hogy már első látogatásakor felismeri, hogy ez az oldal Önnek készült. Biztosíthatom afelől, hogy nem csak megjelenésében, hanem tartalmában is más minőséget talál itt, mint a hasonló témával foglalkozó oldalakon.

Tartson velem, hogy mindezt bebizonyíthassam!

Megbízható, gyors, és hatékony partnerei leszünk, ami elengedhetetlenül fontos a mai állandóan változó világban. Ha minket választ, biztos lehet abban, hogy garanciát biztosítunk Önnek az utógondozási szolgáltatásunkkal. Odafigyelünk, tanítjuk, és szaktudásunkkal segítjük partnerségünk ideje alatt. Szeretném felhívni figyelmét arra, hogy: NEM FOGLALKOZUNK devizakereskedéssel, daytrade-del, átláthatatlan, kontrolálhatatlan kockázatokkal rendelkező eszközökkel.

Amennyiben segítségünket kéri pénzügyi téren, akkor biztos, hogy egy MIFID II irányelven alapuló stratégiát tudunk közösen kidolgozni. Szakmailag biztos lehet abban, hogy a legmagasabb szintű segítséget kapja meg tőlünk, sőt arról is meggyőzödhet, hogy a legmegfelelőbb szakemberekkel fog konzultálni, ha hozzánk fordul. Legyen szó a befektetésekhez kapcsolódó információ begyűjtéséről, professzionális elemzőink piaci véleményéről, vagy a hírek sokaságában történő eligazodásról.

A Portfolife születése és küldetése

Munkánkat megalakulásunk óta mindig a teljeskörű kiszolgálás, a pontos teljesítés, és megbízóink igényeinek maradéktalan kiszolgálása vezérli. A PortfoLife-projekt pontosan egykorú a kislányommal, és ugyanúgy folyamatosan fejlődik, napról-napra növekszik, okosodik, és persze szépül is. Tudatos és kitartó munkánk eredménye, hogy napról-napra fontos feladatokat láthatunk el, jelentős ügyfélkört szolgálhatunk ki, több száz embert oktathatunk, és megbízások egész sorát teljesítjük, megbízóink nagy megelégedésére.

Az ügyfeleink értékelik azt, hogy személyesen velünk tárgyalhatnak. Bennünk bíznak, minket tisztelnek meg bizalmukkal, hiszen szakmai konferenciáinkon is velünk találkoznak. Ezt a személyes kapcsolatot, a Megbízóink utógondozását nagyon fontosnak tartjuk, ez az ami legfőképpen megkülönböztet minket más szolgáltatóktól. Számunkra Ön nem csak az üzletkötésig FONTOS!

Keressen minket!

Sok ügyfelünk, szaktársunk teszi fel ugyanazt a kérdést: Miért éri meg, hogy a PortfoLife kollégái nem egy tárgyalás után, hanem 4-5 “kiadós egyeztetés” után veszi fel Ügyfelei ajánlatait? Az átláthatóság, prúdencia Nekünk az első, mert ha ez megvan, akkor Ön elégedett lesz! Ha Ön elégedett, akkor öregbíti hírnevünket. Ez az, amiért érdemes dolgozni, hogy Ön és több száz ember hálás a PortfoLife kollégáknak.

Összegezve: bízunk abban, hogy hasznosítja az oldal tartalmát, vagy ajánlásainkból kipróbál néhányat és megtapasztalja, hogy ezek milyen hasznosak. A gyakorlatban pénzre tudja váltani – hiszen ez a közös cél – ezek után már rendszeresen ígénybe is veszi szolgáltatásainkat. Eljön előadásainkra, rendszeresen konzultál velünk vagy felkér minket, hogy fejlesszük! A PortfoLife könnyebben elérhetővé teszi a kitűzött anyagi és üzleti célokat, és segít, hogy az Ön tervei valóra váljanak!

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot →