Tudja, hogy miért születik Magyarországon annyi rossz pénzügyi döntés?

Hazánkban a köztájékoztatás sajnos nem ad megfelelő választ a legtöbb pénzügyi kihívásra. Sőt ami még ennél is nagyobb gond, hogy egyáltalán nem kapunk segítséget abban, hogyan védhessük meg érdekeinket a pénzügyi szolgáltatókkal szemben.
Konstruktív konzultáció segít Önnek abban, hogy

Miben más a Konstruktív Konzultáció?

Szolgáltatásunk legfontosabb versenyelőnye, hogy munkatársainkat két pénzügyi felügyelet ellenőrzi (MNB, FMA), akik betartják Nyugat-Európa legszigorúbb MIFID II normatíváját, így biztos lehet benne, hogy az ország egyik legprofibb és leghitelesebb csapata segít Önnek abban, hogy tisztábban lásson, és jó döntést hozzon.
A Konstruktív konzultáció gyakorlatban – elsősorban – érzelmileg mozgatja meg az embert, mert teljesen egyértelmű, hogy szembekerülhetünk a pénzügyileg leginkább szembetűnő problémáinkkal, és nem meglepő módon akár saját magunkkal is.

 

Adjon egy lehetőséget Önmagának! Lépjen kapcsolatba a PortfoLife szakértőivel, és jöjjön el hozzánk egy kötetlen, ingyenes “Konstruktív konzultációra”!

Teljes név*

Email cím*

Telefonszám*

Születési év*

Lakcím szerinti irányítószám:*

Foglalkozás*

Milyennek mondaná pénzügyi kockázatvállalási képességét a környezetéhez képest?:*
Kimondottan kockázatkerülőNagyon kockázatkerülőKockázatkerülőÁtlagos kockázatvállalási hajlamKockázatkedvelőNagyon kockázatkedvelőKimondottan kockázatkedvelő

Környezetéhez képest mennyire érzi magát tájékozottnak?:*
Egyáltalán nemKevés információval rendelkezemÁtlagosAz átlagnál több információval rendelkezemMinden szükséges információ birtokában vagyok

Ön felel-e a családban a pénzügyekért?:*

Milyen mértékű kockázatot vállalt pénzügyi döntéseivel a múltban?:*

Milyen gyakorlatra tett szert a befektetések terén?:*
Lekötött bankbetéten kívül nincs tapasztalatom (vagy még azzal kapcsolatban sincs)Igen, 0-3 éve foglalkozom befektetésekkelIgen, több mint 3 éve foglalkozom befektetésekkelIgen, pénzügyi területen dolgoztam/dolgozok

Mely területen szeretne előrelépést?:*
Meglévő vagyonomnak, tőkém gyarapítására, értékének megőrzésére keresek biztos megoldástRendszeres megtakarítással szeretnék vagyont építeniMindkét céllal kapcsolatban szeretnék előrelépni

Megjegyzés (előzetes időpontigény, egyéb közlendő):

“Sok olyan dolgot hallottam a Portfolife csapatától, ami eddig ismeretlen volt a számomra. Mindezt tárgyilagosan és lényegre törően tették. Világossá vált az is a számomra, hogy a kevés információt, amivel rendelkezem bővítenem kell.”

Szvezsényi László, Vértessomló

“Kapcsolatom a Portfolife-al kialakulóban van. Tetszik a személyes kapcsolattartás módja, korrekt az ügyintézés menete. Korábbi negatív tapasztalataim a Portfolife-al összefüggésben nem ismétlődtek meg.”

Kiss László, Kerepes

“Egy barátom ajánlotta a Portfolife csapatát és úgy tűnik hozzáértő kezekbe kerültem. Az elmúlt időszakban pozitív élményként a pontos tájékoztatást és a segítőkészséget emelném ki.”

Dalos Tamás, Pomáz

Küldjön üzenetet!