Tudja, hogy miért születik Magyarországon annyi rossz pénzügyi döntés?

Hazánkban a köztájékoztatás sajnos nem ad megfelelő választ a legtöbb pénzügyi kihívásra. Sőt ami még ennél is nagyobb gond, hogy egyáltalán nem kapunk segítséget abban, hogyan védhessük meg érdekeinket a pénzügyi szolgáltatókkal szemben.
Konstruktív konzultáció segít Önnek abban, hogy

Miben más a Konstruktív Konzultáció?

Szolgáltatásunk legfontosabb versenyelőnye, hogy munkatársainkat két pénzügyi felügyelet ellenőrzi (MNB, FMA), akik betartják Nyugat-Európa legszigorúbb MIFID II normatíváját, így biztos lehet benne, hogy az ország egyik legprofibb és leghitelesebb csapata segít Önnek abban, hogy tisztábban lásson, és jó döntést hozzon.
A Konstruktív konzultáció gyakorlatban – elsősorban – érzelmileg mozgatja meg az embert, mert teljesen egyértelmű, hogy szembekerülhetünk a pénzügyileg leginkább szembetűnő problémáinkkal, és nem meglepő módon akár saját magunkkal is.

 

Adjon egy lehetőséget Önmagának! Lépjen kapcsolatba a PortfoLife szakértőivel, és jöjjön el hozzánk egy kötetlen, ingyenes “Konstruktív konzultációra”!

Teljes név*

Email cím*

Telefonszám*

Születési év*

Lakcím szerinti irányítószám:*

Foglalkozás*

Milyennek mondaná pénzügyi kockázatvállalási képességét a környezetéhez képest?:*
Kimondottan kockázatkerülőNagyon kockázatkerülőKockázatkerülőÁtlagos kockázatvállalási hajlamKockázatkedvelőNagyon kockázatkedvelőKimondottan kockázatkedvelő

Környezetéhez képest mennyire érzi magát tájékozottnak?:*
Egyáltalán nemKevés információval rendelkezemÁtlagosAz átlagnál több információval rendelkezemMinden szükséges információ birtokában vagyok

Ön felel-e a családban a pénzügyekért?:*

Milyen mértékű kockázatot vállalt pénzügyi döntéseivel a múltban?:*

Milyen gyakorlatra tett szert a befektetések terén?:*
Lekötött bankbetéten kívül nincs tapasztalatom (vagy még azzal kapcsolatban sincs)Igen, 0-3 éve foglalkozom befektetésekkelIgen, több mint 3 éve foglalkozom befektetésekkelIgen, pénzügyi területen dolgoztam/dolgozok

Mely területen szeretne előrelépést?:*
Meglévő vagyonomnak, tőkém gyarapítására, értékének megőrzésére keresek biztos megoldástRendszeres megtakarítással szeretnék vagyont építeniMindkét céllal kapcsolatban szeretnék előrelépni

Megjegyzés (előzetes időpontigény, egyéb közlendő):

“Sok olyan dolgot hallottam a Portfolife csapatától, ami eddig ismeretlen volt a számomra. Mindezt tárgyilagosan és lényegre törően tették. Világossá vált az is a számomra, hogy a kevés információt, amivel rendelkezem bővítenem kell.”

Szvezsényi László, Vértessomló

“Kapcsolatom a Portfolife-al kialakulóban van. Tetszik a személyes kapcsolattartás módja, korrekt az ügyintézés menete. Korábbi negatív tapasztalataim a Portfolife-al összefüggésben nem ismétlődtek meg.”

Kiss László, Kerepes

“Egy barátom ajánlotta a Portfolife csapatát és úgy tűnik hozzáértő kezekbe kerültem. Az elmúlt időszakban pozitív élményként a pontos tájékoztatást és a segítőkészséget emelném ki.”

Dalos Tamás, Pomáz

Küldjön üzenetet!

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.