Kopernikus részvénykosár

Élő adásban a L’oreal

By július 20, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A L’oréal Ausztrália felhívta a fogyasztók és az ipar figyelmét, hogy tegyenek radikális intézkedéseket az éghajlatváltozás következményeinek csökkentése érdekében.

A folyamatban lévő globális világjárvány világszerte tovább rontotta a műanyag szennyeződés csökkentésére irányuló tevékenységeket. Az esemény keretében hangsúlyozták a fenntartható innovációkat, az etikus munkaügyi gyakorlatokat és a szociális média fontosságát, mint a tudatosság terjesztésének eszközét.

A L’oreal árfolyama hetek óta emelkedik, így elmondható az is, hogy ezt a hetet is 0,38%-os plusszal zárta a vállalat. A francia szépségipari vállalat részvényeinek árfolyama 3 év alatt 57,81-ot emelkedett. A L’oreal világvezető márka a szépségiparban, ezenkívül régóta vezető szerepet játszik a nemek közötti egyenlőség támogatásában. A befektetőknek azért is jó lehetőség a cég részvénye, mert a L’oréal a világon egyedülálló, a kozmetika minden ágát (drogériás terméktől a high end termékig) átölelő nemzetközi márkaportfólióval rendelkezik, amely szerte a világon válaszol a fogyasztók változatos igényeire.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!