Kopernikus részvénykosár

A L’oréal hatalmas adományozásra készül

By május 4, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A francia L’oréal Csoport a koronavírus járvány elleni küzdelmet támogató programja keretében több millió flakon kézfertőtlenítővel támogatja Európa szerte a kórházakat és idősek otthonait.

Hazánkban a cég a vírus által leginkább érintett budapesti kórházaknak, idősek otthonainak, valamint a kerületi szociális ellátó központoknak adományozza a kézfertőtlenítőket. „Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy e termékkategória hiányának kockázatát csökkentsük sok országban, egészen addig, amíg termelőüzemeink kapacitása ezt lehetővé teszi”–nyilatkozta Delphine Viguier-Hovasse, a L’oréal Paris igazgatója.

A L’oreal vállalat részvényei ezen a héten kimagasló 33,36%-ot értek el. Hiszen a vállalat az első negyedévben felülmúlt minden várakozást. Ráadásul a L’oreal több európai országnak 10 millió darab kézfertőtlenítőt adományozott a napokban. A vállalat a héten kijelentette, hogy elkötelezte magát abban az irányba, hogy a szépség biztonságos élmény maradjon. A cég szépségmárkái, köztük a L’oréal Paris, a Maybelline, a Garnier és a Kiehl’s új biztonsági irányelveiknek szeretne mindenképp megfelelni, hogy hosszútávon is, az elsők között tudja a szépséghez szükséges eszközöket biztosítani.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!