Kopernikus részvénykosár

Az SAP a biztonságba fektet

By február 11, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A német SAP multinacionális szoftvercég kedden nyilvánosságra hozta, hogy pénzt fektetett az izraeli startup PlainID-be, egy olyan cégbe, mely az online azonosítást teszi mindenki számára egyszerűbbé.

A Gal Helemski, Oren Ohayon Harel és Dmitry Tuchinsky által 2014-ben alapított cég szoftvercikkeket fejlesztett ki a digitális eszközök megóvására egy egységes hitelesítési platformon keresztül, a felhő, a mobil és más alkalmazások biztonságossá tétele érdekében. Ez a rendszer teljes mértékben lehetővé teszi a megfelelő adattárolást mind az átlag felhasználók, mind a munkavállalók számára.

„A mai nap mérföldkő a PlainID számára” mondta Ohayon Harel, a startup vezérigazgatója és társalapítója. „Az S.A.P beruházása a világ egyik vezető vállalatának, bizalmának jele, melyből lendületet és sikert kölcsönzünk. Több tucat S.A.P-megoldásokat használó vállalkozás szintén alkalmaz PlainID technológiát, így közös közreműködésünk szinte korlátlanul fog kiterjedni a munkavállalóinkra. Ez kiterjesztés több, mint egymillió felhasználó hozzáférés-ellenőrzésére is alkalmas lehet.”

Az S.A.P részvényei ezen a héten 4,69%-ot, míg az elmúlt egy év alatt 36,06%-ot tudtak emelkedni.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!