Kopernikus részvénykosár

Az Essilor mindenkinek tisztább látást biztosítana

By február 18, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
Az Essilor, a szemészeti optika világvezetője bejelentette, hogy 1 millió szemüveget és napszemüveget szeretnének adományozni az Egyesült Nemzetek Közúti Biztonsági Alapjának (UNSRF), mivel partnerekként támogatják az „úthasználók” jó látását célzó globális fellépéseket.

A bejelentés a harmadik globális Közúti Miniszteri Konferencia előtt február 19-én, illetve 20-án kerül előterjesztésre Stockholmban, amelynek célja az ENSZ 2030-ig szóló közúti közlekedésbiztonsági célok elérésének kialakítása. Az tény, hogy minden nap 3700 ember hal meg a világon balesetben, amely egy olyan tendencia, ami az elmúlt években ráadásul jelentősen megnőtt, főleg a mobilitás világszerte történő fejlődésének köszönhetően.

A forgalommal kapcsolatos sérülések és halálesetek megelőzése kulcsfontosságú az egészséggel, a városokkal és az infrastruktúrával kapcsolatos fenntartható fejlődési célok elérése érdekében. A 3. Közúti Globális Miniszteri konferencián való részvételét megelőzően, Laurent Vacherot, az Essilor International vezérigazgatója elmondta: „Egy olyan világban, ahol a mobilitás növekszik, ez a segítség hozzájárul a közúti biztonság és az emberek életének javításához. Jövőképünk pedig egy olyan világ, ahol mindenki megkapja a lehetőséget, hogy tisztán lássa a világot.”

Az Essilor anyavállalatának részvényárfolyama 68,85 eurón, míg az EssilorLuxxotica részvényárfolyama 139,15 eurón, 1,72%-kal magasabban fejezte be a 7. heti kereskedést.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!