Az AT&T a biztonságra összpontosít

Az AT&T bejelentette, hogy megállapodást kötött egy önálló menedzselt kiberbiztonsági szolgáltatási üzletág létrehozásáról. Az új kiberbiztonsági vegyesvállalat bizonyos biztonsági szoftvermegoldásokat és ehhez kapcsolódó tanácsadói erőforrásokat fog birtokolni. Az AT&T megtartja a tulajdonosi részesedést és az igazgatótanácsi képviseletet az új entitásban. Ez a megállapodás lehetővé teszi a távközlési vállalat számára, hogy továbbra is felügyelt biztonsági szolgáltatásokat kínáljon ügyfelei számára. Az AT&T kiemelte, hogy több új biztonsági képességet épít be maghálózatába, mely a kis- és középvállalkozások számára is elérhető lesz. 

A AT&T részvényárfolyama ezen a héten 1,95%-ot erősödött. Az AT&T részvények az év eleji mélypontjuk elérése óta emelkedtek, de még mindig hihetetlenül olcsóak. A vállalat a harmadik negyedéves jelentéssel együtt növelte a szabad cash flow kilátásait. Mivel a szabad cash flow szilárdabbnak tűnik, az osztalék biztonságosnak tűnik.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá