Az új koronavírus variáns felbukkanása Kína területén arra késztette a vállalaotokat, hogy csökkentsék kiáltásaikat az idei évre.

Ez főként az ellátási láncban okozott zavarok miatt keletkezett, melyhez szervesen hozzájárul az új variáns. Emiatt az Apple a Foxconn után három másik összeszerelő bérgyártójával is nehézségekbe ütközött, mivel a Pegatron, a Compal és a Quanta jelentős hányadát fedik le a kínai kapacitásaiknak. A Pegatron Corporation körülbelül a jelenlegi iPhone-termelés 20-30 százalékát adja, melynek egésze a most bezárt sanghaji és kunshai üzemekben készül.

Az Apple részvényárfolyama ezen a héten 2,82%-ot korrigált. Az Apple folyamatosan együttműködik globális beszállítói láncával, hogy felgyorsítsa és támogassa a tiszta energiára való átállást. A mai napig a vállalat 213 fő gyártó partnere vállalta, hogy az Apple teljes termelését megújuló villamos energiával látja el 25 országban. A most bejelentett több tucatnyi új kötelezettségvállalás felgyorsítja az Apple 2030-ra kitűzött céljának elérését, hogy a teljes beszállítói lánc szén-dioxid-semlegessé váljon.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!