Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Amgen hamis gyógyszerek felszámolásában segít

By március 3, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Thousand Oaks székhelyű Amgen vállalata 24 gyógyszergyártó társaság között vett részt a MediLedger Network elnevezésű blokklánc-projektben, amely pénteken adta ki végleges jelentését.

A MediLedger egyike azon számos kísérleti projekt javaslatának, amelyet az FDA kért, hogy megfeleljen a kábítószer-ellátási láncról és a biztonságról szóló törvény követelményeinek, amelynek célja a hamisított gyógyszerek felszámolása. A blokklánc-hálózat az előírt gyógyszerek hitelességét az ellátási láncon keresztül hitelesíti, mondja a MediLedger nyilatkozata, amelyet az ipar vezetői már elfogadtak a kereskedelemben történő felhasználásra az eladható gyógyszer-visszatérítések nyomon követése céljából. A vállalatok számára több akkreditált labor is rendelkezésre fog állni a projekt kivitelezésében. Jelenleg a legnagyobb figyelmet a vírus elleni oltások hamisítására helyezte a projekt. 2020-tól kezdve a MediLedger tanúsító szolgáltatásokat is nyújt a szerződéskötési és visszaigénylési folyamatokban a gyógyszergyártók számára. A projektben közreműködő vállalatok között szerepel a Walmart, a Genentech, a Pfizer, a Sanofi és az Eli Lilly.

Az Amgen vállalat részvényei pénteki tőzsdezáráskor 12,75%-os mínuszban zárták a hetet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!