Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Amgen a COVID-19 ellen küzd

By április 28, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az Amgen biotechnológiai társaság 12,5 millió dollár összegű adományt szán az Egyesült Államok támogatására és a COVID-19 világjárvány által sújtott közösségek kritikus szükségleteinek kielégítését célzó globális segítségnyújtás keretében.

A kaliforniai Thousand Oaks cég szerint a pénzeszközöket az Egyesült Államok és a nemzetközi közösségek, a betegközpontú szervezetek, valamint a Közvetlen Segítségnyújtás és a Nemzetközi Orvosi Testület nemzetközi segélyezési erőfeszítéseinek támogatására fogják felhasználni. Az adományhoz nemcsak az Amgen Alapítványa, hanem a vállalat munkatársai is hozzájárulnak. „A COVID-19 világjárvány soha nem látott kihívást jelent az emberek, a kormányok és az egészségügyi rendszerek számára. A kialakult helyzet a sürgős segítséget igényel a közösségi intézkedések azonnali támogatása érdekében, hogy lassítsák a vírus terjedését. Mi itt a vállalatnál elköteleztük magunkat segítségnyújtásban”-nyilatkozta az Amgen elnöke, Robert Bradway.

A vállalat részvényei ezen a héten 1,1%-ot emelkedtek. Az Amgen vállalat arra törekszik, hogy az egészségügy jelentős részét fogják továbbra is birtokolni és hosszútávon szeretnék megtartani piacvezető pozíciójukat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!