Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Abbott Laboratories tesztjei nem jutottak el Afrikába

By július 13, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Centurion Law Group pert indított az Abbott Laboratories amerikai multinacionális egészségügyi társaság ellen a COVID-19 tesztkészletek miatt.

A vád alapján a vállalat nem teljesítette megfelelően az afrikai régiókba küldött tesztek kiszállítását. A Centurion felmérése szerint az Abott hiányosan, vagy egyáltalán nem szállította ki a megrendelt mennyiségű koronavírus tesztet a régióba. „Az Abbott Laboratories COVID-19 tesztkészletének kezelése súlyos egészségügyi és pénzügyi károkat okozott sok afrikai ember számára”-nyilatkozta NJ Ayuk, a Centurion Law Group vezérigazgatója.

Az Abott Laboratories vállalat részvényei ezen a héten 0,11%-ot emelkedtek. Az Abott Laboratories eszközei hosszútávon jó befektetésnek tűnhetnek, hiszen az egészségügyben folyamatosan fejleszt, jelen van mind a gyógyszeripar, mind a kutatás területén. A cég kapitalizációs tőkéje meghaladja a 144,8 milliárd eurót.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!