Az Amazon Music egyre komolyabban foglalkozik podcast gyártással. A héten a vállalat bejelentette, hogy nem nyilvános összegért felvásárolja az Art19-et, amely egy fő podcast-tárhely szolgáltató platform.

Ez azt jelenti, hogy az Amazon mostantól egy teljesen új felületet fog adni a podcasterek műsorainak megrendezésében, valamint a hirdetések értékesítésében. Ez jelentős lépés az Amazon számára, mivel úgy tűnik, hogy nagyobb szerepet vállal a podcasting világában. Az AWS még nem tudni, hogy része lesz-e a projektnek.

A vállalat részvényárfolyama 2,45%-ot korrigált a héten. Az Amazon az utóbbi években az agresszívebb növekedési profilja miatt mindenkit maga mögé parancsolt. A Wall Street arra számít, hogy az e-kereskedelmi óriás az elkövetkező öt évben négyszeresére növeli az EPS-ét. A Jefferies elemzője, Brent Thill megismételte, hogy az Amazon vételi osztályzatot érdemel és a tőzsdei árfolyam célára 4200 dollár.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!