Az Amazon hatalmas lépést tett a mesterséges intelligencia felé

Az Amazon lett a legújabb nagy technológiai cég, amely új AI megoldásokat kínál az Amazon Web Services (AWS) felhőplatformján keresztül. Az Amazon Bedrock névre keresztelt termék lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az OpenAI ChatGPT chatbotjához hasonlóan szöveget létrehozó mesterséges intelligenciarendszerekkel bővítsék szoftvereiket. Az AWS adat- és gépi tanulási részlegének alelnöke elmondta, hogy az Amazon küldetése az, hogy lehetővé tegye a fejlesztők számára a generatív mesterséges intelligencia használatát a mindennapi életben. 

Az Amazon részvényárfolyama ezen a héten 0,44%-ot emelkedett. Swami Sivasubramanian, az AWS adat- és gépi tanulásért felelős alelnöke elmondta, hogy az Amazon küldetése „az, hogy lehetővé tegye a generatív AI használatával történő innovációt minden képzettségi szint fejlesztői és minden méretű szervezet számára”. Jelezte, hogy ez csak a kezdete annak, ami a vállalat szerint „a gépi tanulás következő hulláma lesz”.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá