Telemedia részvénykosár

Az Alphabet hibrid autókat „ajándékoz”

By március 9, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
Az Alphabet belgiumi leányvállalata 1200 darab új autót szállított le, köztük 800 hibridet egy újonnan létrehozott egészségügyi szolgáltatónak.

Az első 325 autót még ezen a héten üzembe helyezték. Az autókat az I-mens-nek, egy egészségügyi szervezetnek szállították, amely egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az olyan betegek számára, akik betegség miatt nem tudják gyakran meglátogatni a kórházakat. Az új autókat azok az ápolónők használhatják majd, akik mindennap a betegeket látogatják meg. „Valójában Európa egyik legnagyobb hibrid szolgálati autójának flottája lesz ez”-mondta Karin Van Mossevelde és Erwin Devriendt, a szervezet átmenetileg kinevezett vezérigazgatója. Az új autókat a Toyota szállítja az Alphabet mobilitási szolgáltatóján keresztül.

Közben az is kiderült, hogy partnerséget kötött az Alphabet az AT&T-vel az 5G segítségével közvetített jövőbeli technológiai szolgáltatásokkal kapcsolatban. A közös megállapodás keretében már több szoftver tesztelése is zajlik, ami már az 5G technológián keresztül lenne elérhető.

Az Alphabet, vagyis a Google részvényei ezen a héten 3,09%-ot korrigáltak, így hétvégére 1138,3 eurón zártak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!