A L’Oréal nulla emisszióra törekszik

A L’Oréal bejelentette, hogy együttműködésbe kezdett a Net-Zero Now klímavédelmi platformmal a Net-Zero Szalonok Program fejlesztése érdekében. Az új szén-dioxid-csökkentési tervek kidolgozása segíti a szalonokat a kibocsátás kiszámításában, nyomon követésében és csökkentésében. Az átfogó cél a létesítmények „nettó nulla szalon” minősítése. A L’Oreal cég az Egyesült Királyságban csaknem 31.000 fodrászszalonnal rendelkezik, viszont úgy véli, hogy a kezdeményezés segíthet csökkenteni a károsanyag-kibocsátást az egész iparágban. 

A L’Oreal részvényárfolyam ezen a héten 0,56%-ot emelkedett. A L’Oréal a CES® 2023 kiállításon két új technológiai prototípust mutatott be, amelyek bővítik a szépség kifejezéséhez való hozzáférést: A HAPTA, az első kézi, ultraprecíz, számítógépes sminkapplikátor, amelyet a korlátozott kéz- és karmozgású emberek szépségápolási igényeinek kielégítésére terveztek. Valamint a L’Oréal Brow Magic, az első otthoni elektronikus szemöldök sminkapplikátor, amely másodpercek alatt személyre szabott szemöldökképet biztosít a felhasználók számára.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá